Over mij

Over mij

Geboren en getogen in Maastricht en inmiddels al 8 jaar woonachtig in Breda heb ik me ontplooid tot een echte Bourgondiër met zuiderse flair. Ik heb altijd al een enorme passie voor goed eten en drinken gehad. Na veel ervaring op te hebben gedaan in de horeca, een bachelor diploma in toerisme en recreatie, ervaring binnen de sales en marketing in de hotellerie, heb ik besloten om ondernemer te worden. Ik richt me op mijn passie: Mensen ontzorgen bij het organiseren van allerlei soorten culinaire evenementen. Zorgen voor goed eten en drinken en alles wat daarbij hoort.

Mij zal je niet betrappen op kant en klare hapjes. Ik sta graag uren in de keuken om alles zelf te bereiden, waarbij ik uitsluitend gebruik maak van verse en kwalitatief hoogwaardige producten.

Ik verzorg met veel passie de catering voor allerlei feesten, recepties en bijeenkomsten op zeer uiteenlopende locaties. Mestrini Culinario biedt een mix van kennis, smaak, presentatie, service en sfeer.

Lees hier wat anderen van mij vinden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.